ΒιογραφικόΠαναγιώτης Μαλούτας

https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2022/05/DSC_0903.jpg
https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ο Παναγιώτης Μαλούτας είναι απόφοιτος του  Τ.Ε.Ι. Κοζάνης (Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας). Ακόμη, είναι μέλος του Συλλόγου Λογιστών (Ε.Φ.Ε.Ε / Ν. Κοζάνης) από το 1993. Έως το 2010, έχει κάνει πρακτικές ασκήσεις σε λογιστικά γραφεία, έχει δουλέψει ως βοηθός Λογιστή, όντας υπεύθυνος για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, λειτουργούσε την ατομική του επιχείρηση ενώ ακόμη έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων γύρω από τα φοροτεχνικά και τα λογιστικά. Από το 2010 έως και σήμερα αναλαμβάνει επιχειρήσεις για λογιστικά, φορολογικά, εργατικά θέματα και θέματα κοστολόγησης ενώ λειτουργεί γενικότερα σαν Σύμβουλος κατευθύνοντας τους πελάτες του να λάβουν τις σωστές αποφάσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι λειτουργεί ως Υπεύθυνος Αναλυτικής Λογιστικής – Κοστολόγησης για την «Αναπτυξιακή Εταιρεία Δυτικής Μακεδονίας ΑΝΚΟ ΑΕ» ενώ ήταν και Χρηματοοικονομικός Διαχειριστής Κοινοτικής Πρωτοβουλίας (Leader II και Leader Plus). Από 2019 μέχρι σήμερα είναι οικονομικός επόπτης στο Επαγγελματικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης.

Προσφάτως, σε συνεργασία με τον υιό του Θωμά, ξεκίνησε να προσφέρει και ασφαλιστικές υπηρεσίες (ασφάλεια ζωής, ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια κατοικίας – επιχείρησης κ.ά.)

Εταιρία
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λογιστικές, φορολογικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με επίκεντρο την ποιότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.
Ενημέρωση για οικονομικά νέα
Έχεις τη δυνατότητα να μαθαίνεις πάντα πρώτος τις εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά νέα που σε απασχολούν.

    Ακολουθήστε μας στα Social
    https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2022/05/espa.jpg
    Accessibility