Λογιστικές υπηρεσίες για επιχειρήσειςΜισθοδοσία

https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2022/05/EDITED_6.jpg
https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Αναζητάτε έναν έμπειρο συνεργατη που μπορεί να σας συμβουλέψει αξιόπιστα σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα; Ή μήπως χρειάζεστε έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα επιδότησης εργασίας του ΟΑΕΔ;  Είτε είστε μικρή, μεσαία, είτε μεγάλη επιχείρηση, σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε βοήθεια με τη διαχείριση της μισθοδοσίας του προσωπικού σας. Το λογιστικό γραφείο μας βρίσκεται δίπλα σας, ώστε να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά θέματα μισθοδοσίας και εργασιακής φύσης, προσφέροντάς σας αξιόπιστες λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας και την εναρμόνισή της με την εργατική νομοθεσία.

Με πολυετή εμπειρία, η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τα προσωπικά και μισθολογικά στοιχεία της μισθοδοσίας του προσωπικού μιας επιχείρησης με αξιόπιστο και ευέλικτο τρόπο.

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα πάντοτε με τις απαιτήσεις της φορολογικής και της εργατικής νομοθεσίας καθώς και τις ανάγκες της διοίκησης κάθε επιχείρησης.

Σύνταξη και Υποβολή Αναλυτικών και Περιοδικών Δηλώσεων ΙΚΑ (Α.Π.Δ)

Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) είναι η δήλωση η οποία υποβάλλεται από τον εργοδότη και περιλαμβάνει πληροφορίες ή στοιχεία που αφορούν το χρόνο απασχόλησης κάθε ασφαλισμένου, την αμοιβή, τους κλάδους ασφάλισης, καθώς και το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών. (άρθρο 8 παρ. 6 Ν. 2972/2001).

Τα έμπειρα στελέχη μας σας βοηθούν να συμπληρώσετε και να υποβάλετε σωστά την δήλωση ενώ σας προστατεύουν από τυχόν κυρώσεις λύνοντάς σας κάθε απορία.

Εταιρία
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λογιστικές, φορολογικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με επίκεντρο την ποιότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.
Ενημέρωση για οικονομικά νέα
Έχεις τη δυνατότητα να μαθαίνεις πάντα πρώτος τις εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά νέα που σε απασχολούν.

    Ακολουθήστε μας στα Social
    https://maloutas.gr/wp-content/uploads/2022/05/espa.jpg
    Accessibility